Om oss

Säkerhetspartner i Väst har sitt säte i Rollsbo industriområde och är verksamma i Västra Götalands län med fokus på Göteborg.

Vi levererar skräddarsydda, kvalitativa säkerhetslösningar till företags- och privatmarknaden i form av inbrottslarm, kameralösningar, passage- & porttelefonisystem och brandlarm.

Säkerhetspartner i Väst är av Svensk Brand och Säkerhetscertifiering godkänd anläggarfirma för installation av inbrottslarmanläggningar i klass 1 och 2 samt certifierad anläggarfirma brandlarm.

Säkerhetspartner i väst klistermärke med logotyp

MEDARBETARE

Linus Westman

Linus Westman

Linus Westman har arbetat inom säkerhetsbranschen sedan 2008. Startade sin karriär på Securitas Direct som tekniker inom inbrottslarm, passagesystem och brandvarningssystem. Delägare och en av grundarna av Säkerhetspartner i Väst. Linus jobbar med installation av inbrottslarm, brandlarm, datanät och fiberstamnät i kombination med projektering och försäljning av säkerhetssystem.

Emil Marberg

Emil Marberg

Emil Marberg har arbetat inom säkerhetsbranschen sedan 2007. Startade sin karriär på Securitas Direct som tekniker inom inbrottslarm, passagesystem och brandvarningssystem. Efter sin tid på Securitas Direct började Emil på Skanska Electro för att sedan starta Säkerhetspartner i Väst tillsammans med Linus. Har sedan 2010 varit behörig ingenjör inom inbrottslarm och är dessutom sedan 2015 behörig ingenjör på brandlarm. Emil jobbar med installation av inbrottslarm, brandlarm, kamerasystem och passage- & porttelefoni i kombination med projektering och försäljning av säkerhetssystem.

Robert Johansson

Robert Johansson

Robert Johansson har arbetat inom säkerhetsbranschen som tekniker sedan 2009. En mycket kompetent tekniker som har stor erfarenhet av anläggningar inom inbrottslarmsystem, brand- & utrymningslarm, passage- & porttelefonsystem samt kamerasystem.

Manfred Gíslason

Manfred Gíslason

Manfred Gíslason är nyexaminerad tekniker och kommer från elprogrammet på Mimers hus i Kungälv.

Bill Skoglund

Bill Skoglund

Bill Skoglund har 14 års erfarenhet inom säkerhetsbranschen främst inom försäljning. Bill kommer även han från Securitas Direct och har även jobbat på Länsförsäkringars larmcentral. Bill jobbar idag som säljare av inbrottslarm, kamerasystem, utrymningslarm och passagesystem och var med i uppstarten av Säkerhetspartner i Väst.

Camilla Sjögren

Camilla Sjögren jobbar som ekonomiansvarig på Säkerhetspartner i Väst.