Larm

Inbrottslarm företag

Ett larm behöver inte längre vara en dyr affär. Med vårt koncept för företagsmarknaden får du ett larmsystem installerat och uppkopplat mot larmcentral från 1500:- med månadstjänst från 350:-/mån. Kontakta oss för ett kostnadsfritt kundbesök med rådgivning för hur larmet bör utformas för att ge optimalt förebyggande skydd för din verksamhet.

Lilla företaget/privat

Med vårt trådlösa koncept för det lilla företaget utan larmklasskrav och privatmarknaden får du ett larmsystem installerat och uppkopplat mot larmcentral från 1500:- med månadstjänst från 350:-/mån.

Brandlarm

Beroende på behov kan ett godkänt brandlarmsystem se ut på några olika sätt, från mindre larm mer avancerade utrymningslarm. Oavsett behov eller omfattning har vi brandlarm som går att anpassa efter dina behov.

Kameraövervakning

Vi levererar allt från enklare kameralösningar för den lilla butiken till komplexa och mer avancerade anläggningar för företag med högt ställda krav, kopplade mot larmcentral, lokal lagring på företaget eller via molnbaserade tjänster med appar som visningsverktyg.

Passage- och porttelefoni

Fjärrstyr entrédörren till ditt företag och administrera enkelt nya och befintliga användares behörighet på din arbetsplats genom att tilldela personalen passagebrickor. Med våra passage- & porttelefonilösningar sparar du både tid och pengar samtidigt som du ökar säkerheten.

Bygglarm

Vi har ett brett utbud av bygglarmstjänster med allt från traditionella bygglarm i bodar till avancerade kameralösningar, containerlarm, flexibla spänningslarm för att motverka kabelstölder och utomhus larm med integrerad kamera.